Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Πλαστικές μέθοδοι επεξεργασίας και προοπτικές

ΚΙΝΑ SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αγοράσαμε τη PET πλένοντας τη γραμμή, γραμμή πλύσης ταινιών PE από τη σκιά ήδη τέσσερις πριν από χρόνια, αλλά την χρησιμοποιούμε ακόμα πολύ καλά, ευχαριστίες για την υπηρεσία της σκιάς ευγενικά, θα χρησιμοποιήσουμε της επιχείρησής μας και θα αγοράσουμε μια άλλη καινούργια γραμμή από STPLAS.

—— Sophia Bachtsevani

Γεια, το όνομά μου είναι ο Αλέξανδρος από τη Ρωσία, και είμαστε πολύ ευτυχείς να έχουμε μια πιθανότητα glace να αγοράσουμε τον καταστροφέα εγγράφων από STPLAS, και έχουν τις καλές ποιότητες, και καλή υπηρεσία, είναι πολύ φιλική κυρία. Η ελπίδα μπορεί να αγοράσει περισσότερη μηχανή από σας στο μέλλον.

—— Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πλαστικές μέθοδοι επεξεργασίας και προοπτικές
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστικές μέθοδοι επεξεργασίας και προοπτικές

1.  Η διάθεση των πλαστικών αποβλήτων στην επεξεργασία των αστικών πλαστικών στερεών αποβλήτων, τρεις μέθοδοι χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο: υλικά οδόστρωσης, αποτέφρωση, και ανακύκλωση. Λόγω των διαφορετικών εθνικών όρων, οι διαφορετικές χώρες έχουν τα διαφορετικά υλικά οδόστρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αποτέφρωση στην Ευρώπη και την Ιαπωνία. 1. Η επεξεργασία υλικών οδόστρωσης, επειδή η ποιότητα του πλαστικού είναι γενικά ελαφριά και μη εύκολο να σαπιστεί, αυτό θα αναγκάσει τα υλικά οδόστρωσης για να γίνει μια μαλακή βάση και θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσει στο μέλλον. 2. Η επεξεργασία αποτέφρωσης, λόγω της θερμότητας μεγάλου ποσού που παράγεται από τα πλαστικά, εύκολα να βλάψουν το φούρνο, και το αέριο που παράγεται μετά από την αποτέφρωση θα προωθήσει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, και μερικά πλαστικά θα απελευθερώσουν τα επιβλαβή αέρια κατά τη διάρκεια της ρύπανσης και θα μολύνουν την ατμόσφαιρα. 3. Υιοθετήστε τη μέθοδο ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης. Λόγω της εργασία-κατανάλωσης, του υψηλού κόστους ανακύκλωσης, και της έλλειψης αντίστοιχων καναλιών ανακύκλωσης, η τρέχουσα ανακύκλωση στον κόσμο αποτελεί μόνο για 15% όλης της πλαστικής κατανάλωσης. Εντούτοις, λόγω των περιορισμένων παγκόσμιων πόρων πετρελαίου, από την προοπτική της διάσωσης των γήινων πόρων, η ανακύκλωση των πλαστικών είναι μεγάλης σημασίας. Για αυτόν τον λόγο, οι χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν επενδύσει πολλούς εργατικό δυναμικό και υλικούς πόρους για να αναπτύξουν τις βασικές τεχνολογίες για την ανακύκλωση των διάφορων πλαστικών αποβλήτων, και είναι δεσμευμένες στη μείωση του κόστους της πλαστικής ανακύκλωσης για να αναπτύξουν τους κατάλληλους τομείς εφαρμογής τους.

 

2. Οι πλαστικές μέθοδοι ανακύκλωσης αποβλήτων οι τρέχουσες μέθοδοι ανακύκλωσης αποβλήτων πλαστικές είναι οι ακόλουθες: 1. Η μέθοδος ενεργειακής ανάκτησης θερμότητας τα περισσότερα πλαστικά αποτελείται κυρίως από τους υδρογονάνθρακες και μπορεί να καεί. Παραδείγματος χάριν, το πολυστυρόλιο καίει περισσότερη θερμότητα από το πετρέλαιο χρωστικών ουσιών. Εντούτοις, η ενεργειακή ανάκτηση θερμότητας είναι μια από τις τελευταίες μεθόδους πλαστικής ανακύκλωσης αποβλήτων, επειδή το έγκαυμα πλαστικών αποβλήτων, το περισσότερο από τις θα παραγάγει τα τοξικά αέρια, το οποίο είναι επίσης μια απειλή στο περιβάλλον. Το κάψιμο των halogen-containing πλαστικών θα γίνει ο ένοχος των διοξινών. 2. Η φυσική φυσικές ανακύκλωση ανακύκλωσης και αναγέννησης και η αναγέννηση είναι μια μέθοδος που προωθείται ενεργά και που προωθείται αυτή τη στιγμή, και είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος τα απόβλητα σε θησαυρό, ενέργεια - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος. Αλλά αυτή τη στιγμή, είναι κυρίως παγιδευμένο στην ανακυκλώνοντας και ταξινομώντας διαδικασία. Το εισόδημα ανακύκλωσης είναι μικρό, η ταξινόμηση είναι δύσκολη, και το κόστος είναι υψηλό. Η συνειδητοποίηση των ανθρώπων της προστασίας του περιβάλλοντος δεν είναι πολύ υψηλή, και τα απορρίματα δεν μπορούν να ταξινομηθούν αποτελεσματικά. 3. Η χημική μέθοδος μείωσης αυτή η μέθοδος είναι να κοπεί η μακριά σειρά του πολυμερούς σώματος για να αποκαταστήσει τις αρχικές ιδιότητές της, και οι ραγισμένες πρώτες ύλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα νέα πλαστικά. Μερικές μέθοδοι είναι να προστεθούν τα χημικά στοιχεία για να προωθήσουν το χημικό ράγισμα των συνδυασμένων ατόμων άνθρακα, ή για να προσθέσουν την ενέργεια για να προωθήσουν το θερμικό ράγισμά τους. Μερικά υλικά έχουν ανακτηθεί μ' αυτό τον τρόπο, αλλά τα περισσότερα από τα υλικά είναι ακόμα στο πείραμα. 4. Η μέθοδος υδρόλυσης αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για να επεξεργαστεί τα μικτά πλαστικά άρθρα. Σύμφωνα με τα διαφορετικά πλαστικά συστατικά, 60%-80% των συστατικών μπορεί να καθαριστεί στο συνθετικό αργό πετρέλαιο. Σε μια κοινή ερευνητική έκθεση, τρεις χημικές επιχειρήσεις από τη BASF, τη Γερμανία και άλλες χώρες που επισημαίνουν ότι hydrogenation είναι η καλύτερη μέθοδος θερμικού ραγίσματος, και το συντεθειμένο συνθετικό αργό πετρέλαιο έχουν την καλή ποιότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό πετρελαίου. Αυτή η μέθοδος επεξεργασίας επεξεργάζεται τα halogen-containing πλαστικά αποβλήτων χωρίς παραγωγή των τοξικών διοξινών και του χλωρίου. Με τη συνεχή βελτίωση αυτής της τεχνολογίας, μπορεί να γίνει μια από τις κύριες μεθόδους για τα πλαστικά αποβλήτων στο μέλλον.

 

3. Η κατεύθυνση ανάπτυξης των φιλικών προς το περιβάλλον πλαστικών ενεργά αναπτυσσόμενη την πλαστική τεχνολογία ανακύκλωσης, αυτό πρέπει επίσης να αναπτυχθεί στην κατεύθυνση της εύνοιας της διάθεσης ή της ανακύκλωσης στην κατασκευή και τη χρήση των πλαστικών. 1. Μειώνοντας την έρευνα σχεδίου και την ανάπτυξη των υλικών που είναι κατάλληλα για, η εστίαση δεν θα είναι σε ποιο πλαστικό είναι ο ιδανικότερος για την παραγωγή των μεμονωμένων μερών, αλλά στα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως, το οποίο είναι μια επαναστατική αλλαγή στην έννοια. Προκειμένου να διευκολυνθεί η ανακύκλωση, το οι σχεδιαστές άρχισαν να αποφεύγουν ποικίλα πλαστικά κατά σχεδιασμό των προϊόντων. Η BMW των Ηνωμένων Πολιτειών προγραμματίζει να μειώσει τον τύπο πλαστικών στο νέο σχέδιο αυτοκινήτων της από 40%, με σκοπό τη διευκόλυνση ανακυκλώνω των πλαστικών αποβλήτων. Η παγκόσμια ηλεκτρική και ηλεκτρονική αγορά έχει προσελκύσει την προσοχή στην ανακύκλωση των πλαστικών αποβλήτων. Η διεθνής εταιρία μηχανών γραφείου (IBM) έχει αρχίσει να χαρακτηρίζει τα πλαστικά μέρη των υπολογιστών και των μηχανών γραφείου, και αναπτύσσει τα ανακυκλώσιμα πλαστικά ηλεκτρονικά μέρη και απλοποιεί την αφαίρεση του εξοπλισμού. Η δομή προϊόντων θεωρεί επίσης το χρωματισμό επιφάνειας των συστατικών, το ποσό εξωτερικών κολλών που χρησιμοποιούνται για τις πλαστικές πρόσθετες ουσίες, και τη χρήση των ανακυκλωμένων τμημάτων διαδικασίας και των πρόσθετων μερών. 2. Η έρευνα βιοδιάσπασης και η ανάπτυξη της βιοδιάσπασης έχουν γίνει μια ερευνητική δυναμική ζώνη στην πλαστική βιομηχανία επεξεργασίας στις χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι ερευνητές ελπίζουν να αναπτύξουν ένα πλαστικό που μπορεί να υποβιβάσει σε ένα μικροβιακό περιβάλλον για να εξετάσει έναν μεγάλο αριθμό μιας χρήσης πλαστικών, ειδικά η ρύπανση του καλλιεργήσιμου εδάφους, βουνά και ωκεανοί από την πλαστική ταινία και τα απόβλητα πολυ-συσκευασίας. Ο ερευνητικός στόχος είναι να αναπτυχθεί ένα πλαστικό που μπορεί να εγγυηθεί την απόδοση χρήσης του ονόματός του κατά τη διάρκεια της χρήσης, και μιά φορά καταναλωμένος και απορριμμένος, μπορεί να αποσυντεθεί από τους μικροοργανισμούς στο περιβάλλον και έτσι εντελώς να εισαγάγει τον οικολογικό κύκλο. Συγχρόνως, το κόστος παραγωγής αυτού του πλαστικού είναι σχετικά χαμηλό και έχει τα αντίστοιχα οικονομικά. Εάν είναι ένα τέτοιο βιοδιασπάσιμο πλαστικό, μπορεί να λιπαθεί με τη συνηθισμένη βιολογική μεταγενέστερη χρήση αποβλήτων, χωρίς να πρέπει να ξοδευτεί πολύ κόστος που συλλέγει, που ταξινομεί και που ανακυκλώνει. Επιπλέον, τα προϊόντα αποσύνθεσης εισάγουν τον οικολογικό κύκλο, ο οποίος δεν προκαλεί την απώλεια των πόρων. Στην έρευνα και την ανάπτυξη των βιοδιασπάσιμων πλαστικών, οι χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν επενδύσει πολλούς οικονομικούς πόρους και εργατικό δυναμικό, και έχουν ξοδεψει πολλή ενέργεια στην έρευνα. Η βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών γενικά θεωρεί ότι τα βιοδιασπάσιμα πλαστικά είναι ένα ζήτημα νέας τεχνολογίας στο 21$ο αιώνα.

 

4. Η άνοδος της πλαστικής ανακυκλώνοντας βιομηχανίας αποβλήτων με το κλείσιμο του 19ου εθνικού συνεδρίου του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας, η κατασκευή του οικολογικού πολιτισμού και η οικολογική προστασία του περιβάλλοντος έχουν επεκταθεί ως σημαντικοί στόχοι. Η πράσινη οικονομία θα έχει τις πρωτοφανείς ευκαιρίες ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια. Δεδομένου ότι το ποσό πλαστικού αποβλήτων συνεχίζει να αυξάνεται, η πλαστική ανακυκλώνοντας βιομηχανία αποβλήτων θα γίνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην πράσινη οικονομία. Η εθνική κυβέρνηση έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει τις πολιτικές, όπως η εσωτερική ταξινόμηση αποβλήτων, το σχεδιάγραμμα περιοχών ανακύκλωσης, και άλλη διαμόρφωση της ανακύκλωσης των συστημάτων, τα οποία έχουν εισαγάγει τις πολιτικές και έχουν αρχίσει να τις εφαρμόζουν.

Χρόνος μπαρ : 2020-06-06 13:48:18 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Shadow Fan

Τηλ.:: 0086 139 1360 8802

Φαξ: 86-512-58288488

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

πλαστική μηχανή σβόλων ανακύκλωσης

Πλαστική pelletizing μηχανή εξωθητών μητέρων και μωρών για το υλικό PE PP

Ανακυκλώνοντας και κοκκοποιώντας μηχανή PE PP με το νερό-δαχτυλίδι pelletizing το σύστημα

Πλαστικός μεταφορέας ζωνών μηχανών σβόλων ανακύκλωσης υψηλής ταχύτητας, Agglomerator, εξωθητής

PP, PE, πλαστική μηχανή σβόλων ανακύκλωσης της PET με το ειδικό σχέδιο βιδών

Πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης

Πλαστικές εγκαταστάσεις πλύσης ανακύκλωσης μπουκαλιών σαμπουάν/πλαστικό Remover ετικετών

Αυτόματο πλαστικό πλυντήριο, δίδυμος εξωθητής βιδών μεγάλης περιεκτικότητας

COem πλαστική PP PE πλύσης ανακύκλωσης μηχανών ξεραίνοντας γραμμή πλύσης μπουκαλιών συντετριμμένη

Προσαρμοσμένα χρώμα μπουκάλια 3000kg/h PET που συντρίβουν την ξεραίνοντας γραμμή πλύσης

πλαστικά τεμαχιστή μηχάνημα

πλαστική πλαστική PET μπουκαλιών μηχανή τεμαχίζοντας μηχανών 2*30KW μπουκαλιών καταστροφέων εγγράφων ST2-1000

Ενιαία μηχανή καταστροφέων εγγράφων άξονων με τη διάμετρο skd-ΙΙ άξονων 220400mm λεπίδα

22 εμπορικός πλαστικός καταστροφέας εγγράφων KW με 16 Rotator D2 λεπίδες

1 έτους εξουσιοδότησης πλαστικός καταστροφέων εγγράφων μηχανών καταστροφέας εγγράφων άξονων ροδών διπλός

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας πλαστική μηχανή σβόλων ανακύκλωσης προμηθευτής. © 2018 - 2023 plasticrecyclingpelletmachine.com. All Rights Reserved.