Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Πλαστική ανακύκλωση

ΚΙΝΑ SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αγοράσαμε τη PET πλένοντας τη γραμμή, γραμμή πλύσης ταινιών PE από τη σκιά ήδη τέσσερις πριν από χρόνια, αλλά την χρησιμοποιούμε ακόμα πολύ καλά, ευχαριστίες για την υπηρεσία της σκιάς ευγενικά, θα χρησιμοποιήσουμε της επιχείρησής μας και θα αγοράσουμε μια άλλη καινούργια γραμμή από STPLAS.

—— Sophia Bachtsevani

Γεια, το όνομά μου είναι ο Αλέξανδρος από τη Ρωσία, και είμαστε πολύ ευτυχείς να έχουμε μια πιθανότητα glace να αγοράσουμε τον καταστροφέα εγγράφων από STPLAS, και έχουν τις καλές ποιότητες, και καλή υπηρεσία, είναι πολύ φιλική κυρία. Η ελπίδα μπορεί να αγοράσει περισσότερη μηχανή από σας στο μέλλον.

—— Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πλαστική ανακύκλωση
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική ανακύκλωση

Η πλαστική ρύπανση έχει γίνει τώρα ένα παγκόσμιο ζήτημα. Να λύσει την πλαστική ρύπανση, εκτός από τη διανομή των απαγορεύσεων για τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα στα μίας χρήσης πυρίμαχα πλαστικά κιβώτια χρήσης για να βρεί το ανανεώσιμο και διασπάσιμο bioplastics, επιταχύνει την καθιέρωση και η βελτίωση των πλαστικών συστημάτων ανακύκλωσης για να βελτιώσει τα πλαστικά αποβλήτων που ανακυκλώνουν το ποσοστό είναι επίσης ένα από τα αποτελεσματικά μέσα να ελεγχθεί η πλαστική ρύπανση.
Οι μέθοδοι επεξεργασίας πλαστικών αποβλήτων διαιρούνται γενικά σε αποτέφρωση και υγειονομική ταφή. Εντούτοις, η ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλούνται από την αποτέφρωση και η οπτικής ρύπανση εδάφους και που προκαλείται από την επιχωμάτωση έχουν κάνει πλαστικός ανακυκλώνοντας μια σημαντική λύση στα περιβαλλοντικά προβλήματα. Η ανακύκλωση των πλαστικών αποβλήτων έχει γίνει ένα παγκόσμιο πρόβλημα, και η απαίτηση των ανθρώπων για ένα πράσινο οικολογικό περιβάλλον αναγκάζει την ανακύκλωση των πλαστικών αποβλήτων για να γίνει αναπόφευκτη.

 

Οι στατιστικές δείχνουν ότι η χώρα μου παράγει σχεδόν 30 εκατομμύρια τόνοι των πλαστικών αποβλήτων κάθε χρόνο, αλλά το ποσοστό ανακύκλωσης είναι λιγότερο από 10%! Τα περισσότερα πλαστικά αποβλήτων θάβονται και αποτεφρώνονται. Ένα τέτοιο χαμηλό πλαστικό ποσοστό ανακύκλωσης δείχνει ότι η βιομηχανία πλαστικών της χώρας μου είναι σε μια κατάσταση της σοβαρής δυσαναλογίας μεταξύ του αριθμού ανακύκλωσης και της συνολικής παραγωγής. Εάν τα πλαστικά αποβλήτων δεν ανακτώνται αποτελεσματικά και ανακυκλώνονται, θα προκαλέσουν την τεράστια ρύπανση και τη ζημία στο οικολογικό περιβάλλον της χώρας μας, και θα αυξήσουν επίσης την κατανάλωση ενέργειας της χώρας μας. Επομένως, πρέπει να αποδώσουμε σημασία στην ανακυκλωμένη υποστήριξη βιομηχανίας πλαστικών και αύξησης για την ανάπτυξη της βιομηχανίας για να δώσουμε περαιτέρω το παιχνίδι στο σημαντικό ρόλο της βιομηχανίας στην επίλυση της πλαστικής ρύπανσης.
Έναντι του παρθένου πλαστικού τρόπου παραγωγής, το ανακυκλωμένο πλαστικό έχει τα μεγάλα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα. Παίρνοντας τα πλαστικά πολυεστέρα για παράδειγμα, η ζήτηση ενέργειας του ανακυκλωμένου πολυεστέρα είναι λιγότερο από 2/3 αυτός του αρχικού, και μπορεί να μειώσει το 2/3 του διοξειδίου θείου και το 1/2 του διοξειδίου αζώτου. Η κατανάλωση νερού μειώνεται επίσης από 10 φορές, και δεν απαιτείται πλέον. Η επεξεργασία υλικών οδόστρωσης των πλαστικών αποβλήτων πολυεστέρα μπορεί να αποφύγει την εδαφολογική ρύπανση.

 

Τα ανακυκλωμένα πλαστικά όχι μόνο έχουν τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα, αλλά είναι επίσης μια απαίτηση για την ανάπτυξη μιας low-carbon κοινωνίας. Με τη γρήγορη ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας στην εποχή Διαδικτύου, οι διοικητικές μέριμνες και οι βιομηχανίες παράδοσης τροφίμων έχουν γίνει οι κύριες βιομηχανίες που χρησιμοποιούν τα πλαστικά προϊόντα. Δεδομένου ότι η απαίτηση για τις αυξήσεις πλαστικών, πολλή ενέργεια καταναλώνεται, και η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση των πλαστικών αποβλήτων θα προωθήσουν πολύ την ανάπτυξη μιας low-carbon κοινωνίας.

 

Συγχρόνως, η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας το (IEA) έχει εκδώσει μια προειδοποίηση πρόβλεψης ότι ο κόσμος θα αντιμετωπίσει τις ενεργειακές ελλείψεις στα επόμενα πέντε έτη, και ο φυσικού εφοδιασμός υγραερίου πετρελαίου και δεν θα φθάσει στο επίπεδο απαραίτητο να διατηρήσει τη σφαιρική οικονομική ανάπτυξη ακριβώς μερικών ετών. Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια έλλειψη των πόρων, και πρέπει να αξιοποιήσουμε πλήρως τους διαθέσιμους πόρους. Η ανακύκλωση των πλαστικών αποβλήτων μπορεί να λύσει την έλλειψη των πλαστικών πρώτων υλών σε κάποιο βαθμό.

 

Προκειμένου να ρυθμιστεί η τακτική και υγιής ανάπτυξη της ανακυκλωμένης βιομηχανίας πλαστικών, η Κίνα έχει διαδώσει διαδοχικά μια σειρά κανονισμών όπως τα «στερεά μέτρα διαχείρησης αποβλήτων», των «διοικητικών κανονισμών σχετικά με την πρόληψη και τον έλεγχο της ρύπανσης από την επεξεργασία και χρησιμοποίησης των πλαστικών αποβλήτων» και οι «διοικητικοί κανονισμοί προστασίας του περιβάλλοντος σχετικά με τα εισαγόμενα πλαστικά αποβλήτων αυτό δείχνουν ότι η χώρα συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με τη σημαντική θέση της ανακυκλωμένης βιομηχανίας πλαστικών στη low-carbon οικονομία της Κίνας, και επίσης δείχνει ότι η ανακυκλωμένη βιομηχανία πλαστικών της Κίνας κινείται προς τη διαμόρφωση και την ωριμότητα.

 

Γίνεται κατανοητό ότι ο αριθμός επιχειρήσεων και προσωπικού που συμμετέχονται στην ανακύκλωση και την επεξεργασία των ανακυκλωμένων πλαστικών είναι τεράστιος και αυξαμένος σταθερά. Οι επαγγελματίες είναι κυρίως αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, και υπάρχουν επίσης μερικοί επενδυτές σε άλλες βιομηχανίες. Η πλαστική ανακυκλώνοντας βιομηχανία έχει παράσχει τα κανάλια για την αγροτική οικονομική ανάπτυξη, την απασχόληση της αγροτικής εργασίας πλεονάσματος, και το αυξανόμενο εισόδημα, και έχει τις μεγάλες συνεισφορές στην ανακύκλωση των πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική ανακύκλωση  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική ανακύκλωση  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλαστική ανακύκλωση  2

Οι εμπειρογνώμονες βιομηχανίας είπαν ότι αφού η χώρα μου απαγόρευσε την εισαγωγή των πλαστικών αποβλήτων από το εξωτερικό, ο αριθμός εσωτερικών πλαστικών ανακύκλωσης και χρησιμοποίησης αποβλήτων έχει αυξηθεί. Υπάρχει περισσότερες από 3000 εγγραμμένες επιχειρήσεις εισαγωγές και επεξεργασία αποβλήτων πλαστικές στην Κίνα, και ο συνολικός αριθμός των εσωτερικών επιχειρήσεων που συμμετέχονται στην πλαστική επεξεργασία αποβλήτων υπερβαίνει 10.000. Μετά από τα τεχνολογικά καινοτόμα προϊόντα και τις βιομηχανικές ρυθμίσεις δομών, η ανακυκλωμένη βιομηχανία πλαστικών της χώρας μου έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο και αναπτύσσεται προς την υψηλή ποιότητα, την πολυ-ποικιλία, και την υψηλή τεχνολογία. Το ανακυκλωμένο περιβάλλον αγοράς πλαστικών έχει αρχίσει να παίρνει τη μορφή.

Συγχρόνως, η ανακυκλωμένη βιομηχανία μηχανημάτων πλαστικών πρέπει ακόμα να βελτιώσει την τεχνολογία παραγωγής, να μειώσει την περιβαλλοντική ρύπανση, και να θεωρήσει περιεκτικά την ποιότητα και τη ενεργειακή αποδοτικότητα των προϊόντων προκειμένου να ακολουθηθούν ενός περιεκτικότερος, συντονισμένος και περισσότερη βιώσιμη ανάπτυξη, ώστε να σπάσει μακρυά από μια ενιαία, υψηλής ενέργειας κατανάλωση που ο τρόπος παραγωγής της επιχείρησης έχει αρχίσει το δρόμο των συνδυασμένων και ευφυών μεθόδων παραγωγής.

Χρόνος μπαρ : 2020-07-22 13:27:57 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Shadow Fan

Τηλ.:: 0086 139 1360 8802

Φαξ: 86-512-58288488

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

πλαστική μηχανή σβόλων ανακύκλωσης

Πλαστική pelletizing μηχανή εξωθητών μητέρων και μωρών για το υλικό PE PP

Ανακυκλώνοντας και κοκκοποιώντας μηχανή PE PP με το νερό-δαχτυλίδι pelletizing το σύστημα

Πλαστικός μεταφορέας ζωνών μηχανών σβόλων ανακύκλωσης υψηλής ταχύτητας, Agglomerator, εξωθητής

PP, PE, πλαστική μηχανή σβόλων ανακύκλωσης της PET με το ειδικό σχέδιο βιδών

Πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης

Πλαστικές εγκαταστάσεις πλύσης ανακύκλωσης μπουκαλιών σαμπουάν/πλαστικό Remover ετικετών

Αυτόματο πλαστικό πλυντήριο, δίδυμος εξωθητής βιδών μεγάλης περιεκτικότητας

COem πλαστική PP PE πλύσης ανακύκλωσης μηχανών ξεραίνοντας γραμμή πλύσης μπουκαλιών συντετριμμένη

Προσαρμοσμένα χρώμα μπουκάλια 3000kg/h PET που συντρίβουν την ξεραίνοντας γραμμή πλύσης

πλαστικά τεμαχιστή μηχάνημα

πλαστική πλαστική PET μπουκαλιών μηχανή τεμαχίζοντας μηχανών 2*30KW μπουκαλιών καταστροφέων εγγράφων ST2-1000

Ενιαία μηχανή καταστροφέων εγγράφων άξονων με τη διάμετρο skd-ΙΙ άξονων 220400mm λεπίδα

22 εμπορικός πλαστικός καταστροφέας εγγράφων KW με 16 Rotator D2 λεπίδες

1 έτους εξουσιοδότησης πλαστικός καταστροφέων εγγράφων μηχανών καταστροφέας εγγράφων άξονων ροδών διπλός

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας πλαστική μηχανή σβόλων ανακύκλωσης προμηθευτής. © 2018 - 2023 plasticrecyclingpelletmachine.com. All Rights Reserved.