Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είναι ανακυκλωμένο πλαστικό;

ΚΙΝΑ SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αγοράσαμε τη PET πλένοντας τη γραμμή, γραμμή πλύσης ταινιών PE από τη σκιά ήδη τέσσερις πριν από χρόνια, αλλά την χρησιμοποιούμε ακόμα πολύ καλά, ευχαριστίες για την υπηρεσία της σκιάς ευγενικά, θα χρησιμοποιήσουμε της επιχείρησής μας και θα αγοράσουμε μια άλλη καινούργια γραμμή από STPLAS.

—— Sophia Bachtsevani

Γεια, το όνομά μου είναι ο Αλέξανδρος από τη Ρωσία, και είμαστε πολύ ευτυχείς να έχουμε μια πιθανότητα glace να αγοράσουμε τον καταστροφέα εγγράφων από STPLAS, και έχουν τις καλές ποιότητες, και καλή υπηρεσία, είναι πολύ φιλική κυρία. Η ελπίδα μπορεί να αγοράσει περισσότερη μηχανή από σας στο μέλλον.

—— Αλέξανδρος

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι ανακυκλωμένο πλαστικό;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ανακυκλωμένο πλαστικό;

Ανακυκλωμένο το επισκόπηση πλαστικό είναι η επαναχρησιμοποίηση του πλαστικού. Μετά από τη μηχανική λειτουργία συντριβής λεπίδων, το πλαστικό επαναχρησιμοποιείται. Το ανακυκλωμένο πλαστικό αναφέρεται στις πλαστικές πρώτες ύλες που ανακτώνται με την επεξεργασία και την επεξεργασία των πλαστικών αποβλήτων μέσω των φυσικών ή χημικών μεθόδων όπως η προεπεξεργασία, η κοκκιοποίηση λειωμένων μετάλλων, και η τροποποίηση, και είναι η επαναχρησιμοποίηση των πλαστικών.

 

* Χρήση

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ανακυκλωμένο πλαστικό;  0

Το πλαστικό έχει τις καλές ιδιότητες επεξεργασίας και είναι εύκολο να διαμορφωθεί, όπως: φύσηγμα, εξώθηση, συμπίεση, εύκολη κοπή, και εύκολη συγκόλληση. Πολλά πλαστικά μπορούν να κοκκοποιηθούν στην παραγωγή και τη ζωή, όπως οι τσάντες τροφίμων αποβλήτων, σανδάλια, καλώδια, πίνακες καλωδίων, γεωργικές ταινίες, σωλήνες, βαρέλια, λεκάνες, ζώνες συσκευασίας, και τα διάφορα πλαστικά προϊόντα αποβλήτων μπορούν να διαμορφωθούν επανειλημμένα και να υποβληθούν σε επεξεργασία στα πλαστικά. Οι πρώτες ύλες, μετά από τις ειδικούς διαδικασίες και τους τύπους, χρησιμοποιούνται για να κατασκευάσουν τα μέρη και τα τμήματα μηχανών μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε για να κάνει τους υδροσωλήνες, γεωργικά μηχανήματα, συσκευάζοντας τσάντες, τσάντες τσιμέντου μπορέστε να αντικαταστήσετε μερικά ξύλινα προϊόντα μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε για να κάνει τις διάφορες πλαστικές τσάντες, τους κάδους, τα δοχεία, τα παιχνίδια και άλλα πλαστικά προϊόντα, καθημερινές ανάγκες.

 

Τα ανακυκλωμένα πλαστικά και τα κοκκοποιημένα πλαστικά έχουν τις ευρείες προοπτικές, που μετατρέπουν τα απόβλητα σε θησαυρό. Τα προϊόντα (πλαστικοί κόκκοι) πωλούνται πολύ ευρέως. Η ζήτηση για τις πλαστικές επιχειρήσεις είναι μεγάλη. Ένα μέσου μεγέθους γεωργικό εργοστάσιο ταινιών χρειάζεται περισσότερους από 1.000 τόνους των κόκκων πολυαιθυλενίου κάθε χρόνο, και ένα μέσου μεγέθους εργοστάσιο παπουτσιών ετησίως. Χρειάζεται περισσότερους από 2.000 τόνους των μορίων PVC, μικρές μεμονωμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις, η ετήσια απαίτηση των μορίων είναι επίσης περισσότεροι από 500 τόνοι, έτσι το πλαστικό χάσμα μορίων είναι πάρα πολύ μεγάλο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πλαστικών κατασκευαστών, επομένως, οι πωλήσεις είναι άριστο και τα οφέλη είναι εξαιρετικά υψηλό αγαθό. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των πρώτων υλών για τα πλαστικά αποβλήτων. Μερικοί άνθρωποι έχουν τα πλαστικά αποβλήτων, τα οποία είναι εύκολο να αγοραστούν και φτηνό στην τιμή (αυτό ισχύει παντού). Μια πόλη καταναλώνει περισσότερους από 10 τόνους των πλαστικών προϊόντων όπως οι πλαστικές τσάντες τροφίμων κάθε μέρα. Υπάρχουν επίσης πολλά πλαστικά αποβλήτων στις αγροτικές περιοχές που μπορούν να ανακυκλωθούν τα μόρια δεν ανησυχούν για την πώληση.

 

* Αλλαγές απόδοσης

 

PVC: Ο αποχρωματισμός είναι προφανέστερος μετά από την αναγέννηση. Θα έχει ένα ανοικτό καφέ χρώμα μετά από τη one-time εξώθηση αναγέννησης, και σχεδόν το αδιαφανές καφετί χρώμα μετά από τρεις φορές. Το συγκεκριμένο ιξώδες δεν αλλάζει τη δεύτερη φορά, και υπάρχει μια τάση να μειωθεί μετά από περισσότερες από δύο φορές. Ανεξάρτητα από εάν είναι σκληρό ή μαλακό PVC, οι σταθεροποιητές πρέπει να προστεθούν κατά τη διάρκεια της αναγέννησης. Προκειμένου να κατασταθούν τα ανακυκλωμένα προϊόντα λαμπρά, ABS1%3% για το συνδυασμό μπορεί να προστεθεί κατά τη διάρκεια της αναγέννησης.

 

PE: Μετά από την αναγέννηση του PE, η απόδοση έχει μειωθεί, οι στροφές χρώματος κίτρινες, και μετά από τις πολλαπλάσιες εξωθήσεις, το ιξώδες των μειώσεων πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας, και το ιξώδες των αυξήσεων πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας.

 

PP: Κατά τη διάρκεια της πρώτης αναγέννησης, το χρώμα είναι σχεδόν αμετάβλητο, οι αυξήσεις δεικτών λειωμένων μετάλλων, και ο δείκτης λειωμένων μετάλλων αυξάνεται ακόμα αφότου επιδεινώνονται περισσότερα από δύο χρώματα. Μετά από την αναγέννηση, η σπάζοντας δύναμη και η επιμήκυνση έχουν μειωθεί, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε λειτουργία.

 

CP: Το χρώμα γίνεται κίτρινο μετά από την αναγέννηση, έτσι τα αναπαραγμένα CP εκτελούν γενικά τη διαφορά χρώματος. Ο βαθμός πτώσης στις ιδιότητες των ανακυκλωμένων υλικών είναι ανάλογος προς τον αριθμό αναγεννήσεων. Δεν υπάρχει καμία σημαντική αλλαγή στη σπάζοντας δύναμη όταν είναι το ποσό συνδυασμού λιγότερο από 60%, και δεν υπάρχει καμία σημαντική αλλαγή στο περιοριστικό ιξώδες όταν είναι το ποσό συνδυασμού λιγότερο από 40%.

 

ABS: Ο αποχρωματισμός είναι σημαντικότερος μετά από την αναγέννηση, αλλά δεν υπάρχει καμία σημαντική αλλαγή στην απόδοση όταν δεν υπερβαίνει το ποσό συνδυασμού 20-30%.

 

Η νάυλον αναγέννηση έχει επίσης τα προβλήματα του αποχρωματισμού και της υποβάθμισης απόδοσης, και το ποσό συνδυασμού είναι κατά προτίμηση λιγότερο από 20%. Η αναπαραγμένη επιμήκυνση μειώνεται, αλλά η ελαστικότητα τείνει να αυξηθεί.

 

* Διακρίνετε καλό από κακό

 

1. Εξετάστε το χρώμα: Ο αναπτήρας το χρώμα (ακόμα και άχρωμος και διαφανής), όσο ευρύτερη η σειρά της χρήσης και τόσο υψηλότερο το επίπεδο. Όπως το λευκό, μπορεί να προσαρμοστεί σε ποικίλα άλλα χρώματα, και μπορεί επίσης να επιστραφεί στα άσπρα προϊόντα, η ίδια τιμή είναι επίσης υψηλή. Αφετέρου, λόγω των αναγκών του προϊόντος, τα διάφορα συστατικά προστίθενται στις πρώτες ύλες.

 

2. Εξετάστε την περιεκτικότητα σε CaC03 (σκόνη πετρών). Η περισσότερη περιεκτικότητα σε CaC03 και όσο χαμηλότερος ο βαθμός, τόσο χαμηλότερη η τιμή. Από το γυμνό μάτι, το προϊόν δεν είναι φωτεινό, θαμπός (εκτός από ματ), το περιεχόμενο CaC03 θα είναι περισσότεροι, και θα αισθανθεί βαρύ στο χέρι. Εάν καίγεται με την πυρκαγιά, το μμένο μέρος θα γίνει κόκκινο και θα γίνει γκρίζο. Επιπλέον, πρέπει να δώσουμε προσοχή στα ενισχυμένα (αναφερόμενος ως ίνα υάλου) προϊόντα. Τα διαθέσιμα ενισχυμένα προϊόντα είναι μόνο PA, PBT, PP και ούτω καθεξής, και οι τιμές δεν είναι υψηλές. Υπάρχουν διάφορα είδη υλικών κραμάτων. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένας τύπος του ABS+PC στην εγχώρια αγορά, και άλλοι δεν είναι. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πυκνότητα (πυκνότητα) των πρώτων υλών, μπορεί να κριθεί εάν τα ανακατεμένα υλικά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Αυτή τη στιγμή, τα πιό προβληματικά προβλήματα είναι το ανακάτεμα των ABS και των CP, το ανακάτεμα του PC και PMMA, οι νιφάδες PVC (μπουκάλια) και PEl, και οι νιφάδες. Μικτό, το PE και τα PP είναι ημι-ανακατεμένα. Αφότου ανακατεύονται αυτά τα υλικά, είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσει λόγω της παρόμοιας πυκνότητας.

 

3. Εξετάστε τη φύση των ανακυκλωμένων πλαστικών υλικών. Όσο καθαρότερο το υλικό, τόσο υψηλότερος ο βαθμός το impure υλικό, ο χαμηλότερος βαθμός, και μερικοί ανακατεύουν απαιτούνται ούτε καν.

 

4. Διαφορά από το πλαστικό αποβλήτων. Το πλαστικό αποβλήτων συντρίβει άμεσα τα πλαστικά προϊόντα στη σκόνη ή τους κόκκους, και μπορεί ακόμα να διακρίνει ποια υλικά είναι, όπως η σχηματοποίηση εγχύσεων, το σχέδιο καλωδίων, ή η ταινία. Τα ανακυκλωμένα υλικά ανακυκλώνονται. Δεν ξέρω πόσες φορές δεν μπορώ να διακρίνω ακριβώς κάτι. Μπορώ μόνο να τους ταξινομήσω σύμφωνα με τον αριθμό κύκλων. Στο ελάχιστο, διαιρούνται σε ειδικούς βαθμούς, πρώτες τάξεις και δεύτερες τάξεις.

 

* Τέσσερα σημεία της αναφοράς για την αξιολόγηση τιμών της ανακυκλωμένης αγοράς πλαστικών

 

Αξιολόγηση τιμών των ανακυκλωμένων πλαστικών

 

1. Χρώμα και απόδοση των ανακυκλωμένων πλαστικών κατά γενική ομολογία, ο αναπτήρας η τιμή των ανακυκλωμένων πλαστικών, όσο καλύτερη η τιμή. Όσο πιό στενή η απόδοση είναι στο νέο υλικό, τόσο καλύτερη η τιμή. Όσο καλύτερος ο δείκτης απόδοσης, ο καλύτερος.

 

2. Η αγνότητα του ανακυκλωμένου πλαστικού όσο υψηλότερη η αγνότητα του ανακυκλωμένου πλαστικού, ο καλύτερος, εκτός από τα τροποποιημένα υλικά, επειδή τα τροποποιημένα υλικά εξαρτώνται κυρίως από τους δείκτες απόδοσης η συμβατότητα κάθε συστατικού στα ανακυκλωμένα υλικά μπορεί επίσης να περιληφθεί σε αυτό το σημείο, όσο καλύτερη η συμβατότητα τόσο υψηλότερη η τιμή.

 

3. Η εμφάνιση των ανακυκλωμένων πλαστικών εξαρτάται αρχικά από τη μορφή των σβόλων. Όσο καλύτερη η μορφή των σβόλων, τόσο υψηλότερη η τιμή. Ο δεύτερος είναι εάν αφρίζεται, βαλμένος σε στρώσεις, εάν η σκληρότητα καλύπτει τις απαιτήσεις, εάν το χρώμα είναι ομοιόμορφο, εάν η ερμηνεία είναι καλή, κ.λπ….

 

4. Η εφαρμογή των ανακυκλωμένων πλαστικών η χρήση, χαρακτηριστικά επεξεργασίας, ευρύ φάσμα των εφαρμογών και άλλων ειδικών απαιτήσεων των ανακυκλωμένων πλαστικών έχει επιπτώσεις στην αξιολόγηση των ανακυκλωμένων πλαστικών.

 
 
Χρόνος μπαρ : 2020-06-10 10:17:40 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Shadow Fan

Τηλ.:: 0086 139 1360 8802

Φαξ: 86-512-58288488

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

πλαστική μηχανή σβόλων ανακύκλωσης

Πλαστική pelletizing μηχανή εξωθητών μητέρων και μωρών για το υλικό PE PP

Ανακυκλώνοντας και κοκκοποιώντας μηχανή PE PP με το νερό-δαχτυλίδι pelletizing το σύστημα

Πλαστικός μεταφορέας ζωνών μηχανών σβόλων ανακύκλωσης υψηλής ταχύτητας, Agglomerator, εξωθητής

PP, PE, πλαστική μηχανή σβόλων ανακύκλωσης της PET με το ειδικό σχέδιο βιδών

Πλαστική μηχανή ανακύκλωσης πλύσης

Πλαστικές εγκαταστάσεις πλύσης ανακύκλωσης μπουκαλιών σαμπουάν/πλαστικό Remover ετικετών

Αυτόματο πλαστικό πλυντήριο, δίδυμος εξωθητής βιδών μεγάλης περιεκτικότητας

COem πλαστική PP PE πλύσης ανακύκλωσης μηχανών ξεραίνοντας γραμμή πλύσης μπουκαλιών συντετριμμένη

Προσαρμοσμένα χρώμα μπουκάλια 3000kg/h PET που συντρίβουν την ξεραίνοντας γραμμή πλύσης

πλαστικά τεμαχιστή μηχάνημα

πλαστική πλαστική PET μπουκαλιών μηχανή τεμαχίζοντας μηχανών 2*30KW μπουκαλιών καταστροφέων εγγράφων ST2-1000

Ενιαία μηχανή καταστροφέων εγγράφων άξονων με τη διάμετρο skd-ΙΙ άξονων 220400mm λεπίδα

22 εμπορικός πλαστικός καταστροφέας εγγράφων KW με 16 Rotator D2 λεπίδες

1 έτους εξουσιοδότησης πλαστικός καταστροφέων εγγράφων μηχανών καταστροφέας εγγράφων άξονων ροδών διπλός

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας πλαστική μηχανή σβόλων ανακύκλωσης προμηθευτής. © 2018 - 2023 plasticrecyclingpelletmachine.com. All Rights Reserved.